[] S e l a m a t D a t a n g [] Daftar Ahli U-Pustaka []Cara Daftar Ahli U-Pustaka[] Aktiviti Mewarna Rama-rama [] Borang Pinjaman Kelompok []

(Ulasan Buku yang diterbitkan disini adalah Program Galakan Membaca untuk kakitangan kami. Mereka bebas memilih buku kegemaran masing-masing dan akan diterbitkan disini supaya isinya dapat dikongsi. Moga ianya jadi Ilmu Yang Bermanafaat) Untuk medapatkan buku tersebut, boleh cuba bertanya kepada perpustakaan yang berhampiran. Jika mahu membeli boleh cuba dapatkan dikedai buku berhampiran.

Friday, January 30, 2015

Buku: Masih Ada Cinta oleh Pengarang:Faizura Mansor

Buku: Masih Ada Cinta oleh Pengarang:Faizura Mansor

Ulasan:

Hidupinipenuhdengancinta yang kepura-puraan. Iskandar butahatidalammencaricinta yang sebenar.Tenggelambersamakepura-puraancinta, lemas di lautankasih yang bertopengkankemewahandunia.Cintadirisendirisertahargadirimenjaditaruhan.Keseronokanduniatidakpernahdilepaskanbiarpunputihmatajanganputihtulang.Pencariancintamembawa Iskandar bertemudengan Yana, gadis yang penuhdendamdenganlelaki.Dendamparahdalamkeluargakeranatunangdirampaskakaksendiri.DiamenjadisaksibekastunangnyaFariddanayahnya Datuk Idrusterustersematdisanubarinya.

No Perolehan: 11/00302
Call No: D
ISBN: 9789833514519
Bahasa:Melayu
Kategori:Fiksyen
Judul: Masih Ada Cinta
Pengarang:Faizura Mansor
Penerbit:Tintarona Publications SdnBhd
TahunTerbit: 2011
Harga:RM35.90
Mukasurat: 660

Disediakan oleh:
Mohd Amin bin Saad
Zon 6 Pekan
Pahang

No comments: