[] S e l a m a t D a t a n g [] Daftar Ahli U-Pustaka []Cara Daftar Ahli U-Pustaka[] Aktiviti Mewarna Rama-rama [] Borang Pinjaman Kelompok [] Aktiviti Perpustakaan 2017

(Ulasan Buku yang diterbitkan disini adalah Program Galakan Membaca untuk kakitangan kami. Mereka bebas memilih buku kegemaran masing-masing dan akan diterbitkan disini supaya isinya dapat dikongsi. Moga ianya jadi Ilmu Yang Bermanafaat) Untuk medapatkan buku tersebut, boleh cuba bertanya kepada perpustakaan yang berhampiran. Jika mahu membeli boleh cuba dapatkan dikedai buku berhampiran.

Tuesday, March 26, 2013

Perpustakaan UTC Kuantan Pahang

Perpustakaan Awam Pahang akan membuka sebuah perpustakaan di UTC Kuantan. Kini Perpustakaan UTC dalam persiapan akhir oleh kakitangan dan pegawai. Pusat Transformasi Bandar (UTC) Kuantan yang berfungsi sebagai pusat sehenti di Terminal Makmur, di sini, akan memulakan operasinya 1hb April 2013.

Orang ramai khususnya warga Kuantan boleh mendapatkan perkhidmatan UTC bermula jam 8 pagi hingga 10 malam setiap hari. UTC yang bernilai RM25 juta ini  akan memenuhi keperluan orang ramai untuk menyelesaikan pelbagai urusan berkaitan agensi kerajaan dan perbankan dengan lebih mudah serta cepat.

Sebanyak 76 jabatan kerajaan dan institusi perbankan serta 55 premis perniagaan akan beroperasi bermula jam 8 pagi hingga jam 10 malam setiap hari termasuk cuti hujung minggu.

 01
 02
 03
 04
 05
 06
 07
 08
 09
 10
 11
 12
 13
14

No comments: