[] S e l a m a t D a t a n g [] Daftar Ahli U-Pustaka []Cara Daftar Ahli U-Pustaka[] Aktiviti Mewarna Rama-rama [] Borang Pinjaman Kelompok [] Aktiviti Perpustakaan 2017

(Ulasan Buku yang diterbitkan disini adalah Program Galakan Membaca untuk kakitangan kami. Mereka bebas memilih buku kegemaran masing-masing dan akan diterbitkan disini supaya isinya dapat dikongsi. Moga ianya jadi Ilmu Yang Bermanafaat) Untuk medapatkan buku tersebut, boleh cuba bertanya kepada perpustakaan yang berhampiran. Jika mahu membeli boleh cuba dapatkan dikedai buku berhampiran.

Tuesday, September 24, 2013

Buku 6: Minda Hebat Dengan Otak Tengah oleh Hartono Sangkanparan

Buku berjudul ‘Minda Hebat Dengan Otak Tengah’ dihasilkan oleh Sdra. Hartono Sangkanparan terbitan SynergyMedia amat sesuai dibaca oleh ibu bapa yang inginkan transformasi dalam diri dan generasi.fungsi otak tengah dan keberkesanannya.

Buku ini dihasilkan untuk memberi pengetahuan yang penting kepada setiap ibu bapa bagaimana fungsi otak kanan dan keberkesanannya memainkan peranan penting dalam melahirkan anak anak yang genius, terang hati, berpontensi dan terhebat.

Setiap bab diutarakan mencakupi pelbagai aspek mengenai fungsi dan keberkesanan otak kanan. Buku ini mampu memberi jawapan terhadap kemusykilan berkaitan otak tengah.

Saya yakin jika ibu bapa dapat menghabiskan pembacaan buku ini dan mengikuti teori dan amali sebagaimana disarankan oleh penulis dalam buku ini, InsyaAllah dengan usaha dan tawakal kejayaan akan menyusul dan akan menghasilkan generasi yang berpotensi dan terhebat.
 
Selamat membaca!

Disediakan oleh:

Zulkepli Haron
PAD Maran

No comments: