[] S e l a m a t D a t a n g [] Daftar Ahli U-Pustaka []Cara Daftar Ahli U-Pustaka[] Aktiviti Mewarna Rama-rama [] Borang Pinjaman Kelompok [] Aktiviti Perpustakaan 2017

(Ulasan Buku yang diterbitkan disini adalah Program Galakan Membaca untuk kakitangan kami. Mereka bebas memilih buku kegemaran masing-masing dan akan diterbitkan disini supaya isinya dapat dikongsi. Moga ianya jadi Ilmu Yang Bermanafaat) Untuk medapatkan buku tersebut, boleh cuba bertanya kepada perpustakaan yang berhampiran. Jika mahu membeli boleh cuba dapatkan dikedai buku berhampiran.

Friday, April 5, 2013

Lawatan Pengarah PPAP ke PD Sri Hamzah, Kemayan, Bera

4hb April 2013 (Khamis) - Pengarah Perbadanan Perpustakaan Awam Pahang Hajjah Faridzah Binti Jaafar, AMP. teleh melakukan lawatan ke Perpustakaan Desa Sri Hamzah Bera. Turut mengiringi Puan Pengarah adalah Pegawai Tadbir, Puan Murni Wizana.


Kedatangan Pengarah dan Pegawai Tadbir telah disambut oleh Nur Siti Zubaidah Bt Mahassan. PD Sri Hamzah diletakkan bawah penyelia Zon  8 Daerah Bera. Zon ini diselia oleh Puan Nurul Afzan Bt  Mohamed  Penolong Pegawai  Perpustakaan S27.

No comments: