[] S e l a m a t D a t a n g [] Daftar Ahli U-Pustaka []Cara Daftar Ahli U-Pustaka[] Aktiviti Mewarna Rama-rama [] Borang Pinjaman Kelompok []

(Ulasan Buku yang diterbitkan disini adalah Program Galakan Membaca untuk kakitangan kami. Mereka bebas memilih buku kegemaran masing-masing dan akan diterbitkan disini supaya isinya dapat dikongsi. Moga ianya jadi Ilmu Yang Bermanafaat) Untuk medapatkan buku tersebut, boleh cuba bertanya kepada perpustakaan yang berhampiran. Jika mahu membeli boleh cuba dapatkan dikedai buku berhampiran.

Thursday, June 30, 2016

Buku: Ekstrak Pola Busana oleh Suryawati

Buku: Ekstrak Pola Busana oleh Suryawati

No Perolehan: EPER 15/004905
Call No.: 646.4304 SUR
ISBN: 978-967-444-151-7
Bahasa: Melayu
Kategori: Teknologi

Ulasan

Buku ini sangat berguna bagi anda yang ingin mempelajari teknik membuat pakaian dengan cara yang mudah.Ia menjelaskan teknik membuat pola sebagai satu langkah mudah sebelum anda membuat blaus,seluar,gaun dan skirt.

Bahan pembelajaran ini dilengkapi dengan kandungan seperti pengertian pola,pelbagai jenis pola,pelbagai teknik membuat pola asas badan pola lengan.pola kelim dan pola gaun.

Diharap dengan adanya buku ini, dapat membantu mempelajari teknik membuat pola dengan mudah dan anda dapat mempraktikkannya dengan berkesan.

Selamat Membaca.
         
Judul: Ekstrak Pola Busana
Pengarang: Suryawati
Penerbit: SAM Synergy Media Sdn. Bhd
Tahun Terbit: 2015
Harga: RM 20.72
Muka surat: 118
Rating: 4/5

Disediakan Oleh :
Pn. Kamariah bt Omar
PD Peramu Jaya 3

No comments: