Kami TIDAK bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan atau kerugian yang dialami kerana menggunakan kandungan di dalam blog ini. Pendapat atau bahan yang dikemukakan di dalam blog ini adalah pandangan peribadi semata-mata dan untuk kegunaan peribadi sahaja.

Wednesday, May 2, 2018

BUKU Triangle of Love ALLAH AKU DAN KAMU Menunda hati terikat sampai tiba akad Sobat Loversh PENERBIT Green Dome Publications 2016 RM25

April 2018
BUKU Triangle of Love ALLAH AKU DAN KAMU Menunda hati terikat sampai tiba akad Sobat Loversh PENERBIT Green Dome Publications 2016 RM25
No Perolehan: 17clan000693     
ISBN : 9789670728162   
Bahasa: Bahasa Malaysia
Kategori: dewasa

Ringkasan/ Ulasan : 
Berkisar mengenai perkara-perkara yang berkait dengan cinta, berpasangan, bujang, ta'aruf (berkenalan) dan pernikahan menurut pandangan Islam.

Fitrah setiap manusia ingin hidup secara berpasang-pasangan. Namun hal ini tidak beerti kita boleh sewenang-wenangnya mewujudkan hal tersebut. Sebesar apapun cinta kita terhadap pasangan, janganlah cinta itu melebihi cinta kita kepada Allah S.W.T.

Ini kerana, 'cinta' itu bukan sekadar urusan aku dan kamu sahaja, tetapi juga melibatkan Allah S.W.T. yang meredhai perhubungan tersebut.

Judul : Triangle of Love: Allah, Aku & Kamu : Menunda hati terikat sampai tiba akad Sobat Loversh
Pengarang:. -
Penerbit: Green Dome Publications Sdn Bhd
Tahun terbitan: 2016                                 
Harga:RM 25.00
Mukasurat: viii,192ms                               
Rating:

No comments: