[] S e l a m a t D a t a n g [] Daftar Ahli U-Pustaka []Cara Daftar Ahli U-Pustaka[] Aktiviti Mewarna Rama-rama [] Borang Pinjaman Kelompok []

(Ulasan Buku yang diterbitkan disini adalah Program Galakan Membaca untuk kakitangan kami. Mereka bebas memilih buku kegemaran masing-masing dan akan diterbitkan disini supaya isinya dapat dikongsi. Moga ianya jadi Ilmu Yang Bermanafaat) Untuk medapatkan buku tersebut, boleh cuba bertanya kepada perpustakaan yang berhampiran. Jika mahu membeli boleh cuba dapatkan dikedai buku berhampiran.

Tuesday, March 5, 2013

Kedai Buku 1 Malaysia Kuantan

poster Kedai buku 1Malaysia Kuantan yang akan dibuka pada 16 Mac 2013.

Adalah diharapkan seluruh rakyat Pahang di Kuantan akan menyambut baik inisiatif kerajaan menyediakan Kedai Buku 1 Malaysia di bandar Kuantan. Melalui kedai kerajaan berharap rakyat yang berpendapatan rendah boleh mendapatkan bahan bacaan pada harga yang berpatutan.

Dengan adanya Kedai Buku 1 Malaysia akan lebih memudahkan penduduk Kuantan mendapatkan buku yang terbaik. Sesungguhnya masyarakat Kuantan berhak mendapat peluang membeli bahan bacaan berkualiti dengan harga mampu beli. Semoga usahan yang sedang di usahakan oleh pihak kerajaan dapat dimanafaatkan oleh rakyat.

Kerajaan telah menambah satu lagi produk 1Malaysia untuk penduduk Kuantan. Kedai buku 1 malaysia kuantan akan dibuka pada 16 Mac 2013.

Alamat:
No. 40 & 42, Tingkat Bawah,
Jalan Putra Squre 6,
Putra Squre, 25000 KUANTAN
Pahang Darul Makmur

No comments: