[] S e l a m a t D a t a n g [] Daftar Ahli U-Pustaka []Cara Daftar Ahli U-Pustaka[] Aktiviti Mewarna Rama-rama [] Borang Pinjaman Kelompok [] Aktiviti Perpustakaan 2017

(Ulasan Buku yang diterbitkan disini adalah Program Galakan Membaca untuk kakitangan kami. Mereka bebas memilih buku kegemaran masing-masing dan akan diterbitkan disini supaya isinya dapat dikongsi. Moga ianya jadi Ilmu Yang Bermanafaat) Untuk medapatkan buku tersebut, boleh cuba bertanya kepada perpustakaan yang berhampiran. Jika mahu membeli boleh cuba dapatkan dikedai buku berhampiran.

Saturday, July 30, 2011

Buku Popular: Kembalikan Kebahagiaanku


Novel Kembalikan Kebahagianku adalah novel yang popular dipinjam oleh ahli perpustakaan awam di Pahang. Novel ini telah dipinjam sebanyak 28 kali berdasarkan rekod pada 7.6.2011.

Anda yang berminat untuk membaca buku ini boleh mendapatkan novel ini di perpustakaan awam yang berhampiran, klik DISINI untuk melihat senarai perpustakaan yang berhampiran.

Petikan dari [konspirac.blogspot.com]

Tajuk : Kembalikan Kebahagiaanku
Karya : Naeeda
Penerbit : Tinta Rona
M/s : 616 m/s
Status : buku 2nd

Sekali ombak ganas menghempas pantai.Sekali pantai akan berubah teluk dan pesisirnya.Apabila aku berdua ia begitu sepi dan terasing dr sendirian.Sesaat aku melukai terlebih pedihnya dr aku terluka.Cinta itu menakutkan apabila ia tak berbalas..Lia

Harga : RM25 termasuk pos
Hubungi : 012 - 575 6227

15.6.2011

No comments: