NO PANGGILAN : 641.8653
ISBN : 9789678607766
PENGARANG : KHAIRUN HAKIMIN MUHAMMAD
TARIKH/TAHUN : 2017
EDISI BAHASA : BAHASA MALAYSIA
HARGA : RM25.00
BIL M.S : 80 MUKA SURAT
ULASAN

PENGEMBARAAN BELIAU KE LEBIH EMPAT NEGARA UNTUK MENGETAHUI BAGAIMANA PROSES COKLAT DAN ASAS BROWNIES DIMASAK DENGAN BAHAN LAIN HINGGA MENJADIKANNYA BROWNIES PALING AGUNG.
KEPADA YANG INGIN MENCUBA DI RUMAH , SETIAP RESEPI YANG DITULIS TERDIRI DARI BAHAN-BAHAN YANG MUDAH DIDAPATI SERTA DINYATAKAN LANGKAH DEMI LANGKAH SEHINGGA TERHASILNYA BROWNIES YANG MEMPUNYAI RASA YANG MENAKJUBKAN. BAGI YANG BAHARU HENDAK MEMULAKAN PERNIAGAAN BRONIES BOLEH MENJADIKAN RESEPI-RESEPI DALAM BUKU INI SEBAGAI PANDUAN.
DISEDIAKAN OLEH : MAHANI BINTI ABDULLAH
PEMBANTU PERPUSTAKAAN
PD LEPAR HILIR O1
DISEMAK OLEH
AHMAD AZIDDIN B AHMAD
KETUA UNIT RANGKAIAN PERPUSTAKAAN
No comments:
Post a Comment