Buku 141 RESEPI MASAKAN IKAN AIR TAWAR ini menyediakan 141 resepi memasak ikan air tawar.Setiap satu resepi menyenaraikan bahan, cara membuat, kuntiti hilangan dan resepi di dalam buku ini turut meliputi jumlah kalori, protein, lemak, karbohidrat dan kolesterol yang sangat berguna untuk panduan pembaca.
Buku ini terdiri daripada 5 fokus resepi ikan air tawar seperti ikan talipia, ikan lampam dan ikan talipia hitam, ikan keli dan belut, ikan patin serta yang terakhir ikan haruan, ikan seluang dan ikan baung.
Panduan untuk membeli dan memilih ikan segar turut dikongsikan oleh penulis. Turut dikongsikan cirri-ciri udang segar dan kerang segar. Panduan penyimpanan ikan segar turut dikongsikan.
Penerbit:Synergy Media
Penulis:Suraya Idris
No Perolehan: DROM004109
Harga RM: 29.90
No comments:
Post a Comment